Thursday, January 4, 2007

Øleskap

Jeg var så heldig å få et skap fra en kompis av meg som driver kiosk. det var nyoverhalt og det fungerer meget bra. Det har plass til 8 fat og har temperatur fra -2c til 15c.
Ser litt porno ut også..





Jeg skal med tiden kjøpe med en fryseboks med ekstern temperaturregulering. Jeg har ikke plass til alt i dette skapet samt jeg vil prøve å brygge lagerøl snart. Det er ikke plass til det i dette skapet.

4 comments:

Anonymous said...

Fett skap. Gode kjøleegenskaper. :-) Har snakket med noen venner av meg i bransjen, så kanskje jeg klarer å skaffe meg et også. Hvis ikke får du jo uansett gi lyd når du kommer så langt at du skaffer deg fryser... Her blir det vel mange om beinet vil jeg tro ;-)

fei said...

Det er dødsfett. Jeg skal si fra når jeg skaffer meg fryser. Jeg er i forhandlinger med dragen om å få lov til å kjøpe fryseboks. Hun sier den vil dominere rommet....hva gjør jeg må da?, den tar jo litt plass denne også...

Unknown said...

Altså.. bare bevis at det blir forsvarlig mye plass til tørkestativ eller whatnot, og at en fryseboks vil ta kun marginalt mer plass enn det skapet du bruker i dag. Det er jo nesten sant...

fei said...

Jeg vet.. ser ikke hennes poeng jeg heller. En ny fryseboks bruker midre strøm også.